Ruck MPC konyhai elszívó ventilátor

Ruck nagykonyhai elszívásra alkalmas ventilátorok:

A ruck elszívó ventilátorok bármilyen követelménynek megfelelnek.A szokványos alkalmazástól egészen az igényes alkalmazásokig, például a konyhai elszíváshoz. Minden elszívó ventilátort az EN 1886 szabvány szerinti fokozott tömítettségre optimalizáltuk és a kétrétegű hőszigetelésnek köszönhetően csökken a zsíros levegő lecsapódása a ventilátoron. A beépített hátrahajló lapátozású járókerekek statikus hatásfoka magas, ellenőrzés és tisztítás céljából könnyen hozzáférhetők. A ruck elszívó ventilátorok kiviteltől függően feszültség illetve frekvenciavezérelt AC motorokkal vagy kiváló hatékonyságú EC motorokkal ellátva kaphatók.

Alkalmazás:
A magas zsírtartalmú konyhai elszívott levegő szállításához az elszívó ventilátor esetében a szállított közeg legmagasabb hőmérséklete akár 120 ° C is lehet. Elszívódobozok szellőztető berendezésekbe való beépítéshez, a szállított közeg hőmérséklete legfeljebb 80 °C lehet.
Motor / Vezérlés / Szabályozás:
Az MPS...EC, MPC...EC ÉS MPC...EC T  sorozatokba tartozó termékek kiváló hatékonyságú EC motorral vannak ellátva , mely tökéletesen alkalmas a ventilátor 0-10 V-os jellel történő, fokozatmentes szabályozására. Az MPX, MPS, MPC...E és MPC...E T sorozatokba tartozó termékek kondenzátoros aszinkronmotorjai egészen 500-as méretig úgy vannak kialakítva, hogy transzformátor segítségével feszültségvezérelhetők. Az MPS...D MPC és MPC...D T típusú elszívó ventilátorokba beépített , IP 55- ös védettségű háromdimenziós váltakozóáramú motorok speciális tengelytömítő gyűrűvel vannak ellátva , mely megakadályozza , hogy az olaj és a víz a tengelyen keresztül behatoljon. AZ MPS...D, MPC...D és MPC...D T típusú elszívó ventilátorok az EU-n kívüli országokban közvetlenül rácsatlakoztathatók a 400 V-os hálózatra. Az MPS...D, MPC...D és MPC...D T típusú elszívó ventilátorok gyárilag IP 20-as ( beltéri telepítés ) illetve IP 66-os ( kültéri telepítés ) védettségű frekvenciaváltóval vannak ellátva. A motorok és a frekvenciaváltók kialakítása olyan, hogy 2- és 4- pólusú motorok közötti teljesítménykülönbség áthidalása frekvencianöveléssel, illetve - csökkentéssel történik. Motorvédelem beépített termosztatikus kapcsoló segítségével ( AC motorok ) és belső elektronikus hőmérséklet -szabályozás (EC motorok).
Zaj:
Az MPS, MPC és MPC...T sorozatokba tartozó termékek kiváló minőségű, 30/40 mm vastag szigetelését üvegszövet és perforált lemez védi, és az anyag minősége megfelel az EN  13501-1 szabvány szerinti A1-es osztálynak. Ezenkívül a szigetelés a berendezés akusztikai és hőtechnikai viselkedését is pozitívan befolyásolja.  Az EC motorok használatának, illetve azok fokozatmentes szabályozásának köszönhetően az üzemi zajszint tovább csökkenthető.
Készülékház:
A dupla falú ház horganyzott acéllemezből készül és fokozott tömítettségű. További rugalmasságot kínálnak az MPC és MPS sorozatokba tartozó termékek, illetve az MPC...T sorozatba tartozó termékek három, illetve két különböző kifúvási iránynak köszönhetően. A kifúvási irányok egyedileg kialakíthatók a helyszínen. Zsírfelfogó tálca használata esetén a kifúvási iránynak felfelé kell lennie.
Járókerék:
Hatásfok-optimalizált, hátrahajló lapátozású radiális járókerék, körbefutó diffúzorral a kiváló hatásfok és a kedvező akusztika viselkedés érdekében. Két síkban kiegyensúlyozott, ISO 1940 szabvány szerinti G 6.3 minőségi fokozat.
Elektromos csatlakozás:
Alapból a házon rögzített IP44-es védettségű kapocsszekrényen keresztül történik.
MPC 225 E2 21

Légszállítás: 1740 m3  / h
Teljesítmény: 303 W
Áramfelvétel: 2,3 A

Rendelésre

MPC 250 E2 20

Légszállítás: 2610 m3 / h
Teljesítmény: 439 W
Áramfelvétel: 3,3 A

Rendelésre

MPC 280 E2 20

Légszállítás: 3380 m3 / h
Teljesítmény: 675 W
Áramfelvétel: 4 A

Rendelésre

MPC 315 E2 21

Légszállítás: 4590 m3 / h
Teljesítmény: 1232 W
Áramfelvétel: 7,5 A

Rendelésre


                                      

                MPC E sorozat - 1 fázisú ventilátor
 / FESZÜLTSÉG: 230V  1 F /
 
  • Teljesítmény optimalizált, hőszigetelt elszívó ventilátor             
  • Hátrahajló lapátozású radiális járókerék
  • Dupla falú ház horganyzott acéllemezből
  • Három lehetséges kifúvási irány
  • Feszültségvezérelt /frekvenciavezérelt AC motorok 
MPC 400 E4 21

Légszállítás: 4310 m3 / h
Teljesítmény: 487 W
Áramfelvétel: 2,8 A

Rendelésre

MPC 450 E4 20

Légszállítás: 5347 m3 / h 
Teljesítmény:
767 W
Áramfelvétel: 4,4 A

Rendelésre

MPC 500 E4 21

Légszállítás: 8800 m3 / h
Teljesítmény: 1423 W
Áramfelvétel: 8,1 A

Rendelésre